februari 25, 2021

Uw tuin vernieuwen, maar hoe?

2 min read

Na enkele jaren in dezelfde tuin geleefd te hebben, zijn de meeste mensen wel toe aan veranderingen. De tuin is een stukje woning waar je veel tijd doorbrengt, al helemaal in de zomer! Omdat men nou eenmaal van verandering houdt, is het uitvoeren van een aanpassing aan uw tuin vaak iets dat snel te binnen schiet. Een verandering aan de tuin is echter relatief ingrijpend. Niet alleen uw eigen tuin ervaring wordt beïnvloed, maar ook de volledige uitstraling van uw woning. Als u dus iets aan uw tuin wilt veranderen, doe dit dan wel met de gedachte in het achterhoofd dat niet alleen u deze verandering kan zien. Ook de buren en toevallige passanten kunnen zien wat u allemaal uitspookt in uw tuin. Omdat veranderingen in de tuin vrij aangrijpend zijn, hebben we enkele voorbeelden van altijd succesvolle veranderingen voor u op een rijtje gezet.

Leibomen aanschaffen

De leiboom wint de afgelopen jaren enorm in populariteit en dit is zeker niet onterecht! Een leiboom is een boom die wordt geplant in de grond en vervolgens middels een raamwerk zal groeien. De leibomen zullen, indien goed onderhouden, perfect langs het raamwerk groeien en hierdoor de vorm aannemen die u graag wilt. Hierdoor krijgt uw tuin een extra dimensie en een unieke look and feel. Doordat de leibomen langs een door u gekozen raamwerk groeien, zien ze er ook luxueus uit en geven de leibomen uw tuin enorm veel uitstraling! De leibomen hebben een vrij hoge initiële instapprijs, maar zijn dit meer dan waard!

Perkjes vernieuwen

U kunt altijd de perkjes in uw tuin veranderen of uitbreiden. Dit is een van de veiligste en goedkoopste manieren om uw tuin te veranderen. U kunt bijvoorbeeld de huidige plantjes die u in de perkjes heeft staan vervangen voor hele andere planten, of voor dezelfde planten in een andere kleur. De verandering in uw tuin zal niet enorm ingrijpend zijn, maar juist gedetailleerd en daarom minder opvallen voor de buitenwereld, maar des te meer voor uzelf!